Ny i föreningen

Välkommen till Brf Bergsvåg!

Grattis till er nya lägenhet! Hoppas ni ska trivas i Brf Bergsvåg. Nedan följer lite information till alla som precis blivit medlemmar i vår förening.

Föreningens hemsida

Föreningen har en hemsida, www.brfbergsvag.se, där ni hittar all information om föreningen. För att få åtkomst till hemsidan skapar ni ett eget konto genom att gå in på:

https://www.brfbergsvag.se/loggain.

Namnskyltar

I entrén hittar ni en namntavla med namn på de som bor i lägenheterna. Styrelsen ändrar dessa namn i tavlan så återkoppla gärna till oss vilket/vilka namn ni önskar ha på tavlan så ordnar vi med bytet.

Styrelsen har också mallar till brevlådans namnskyltar som ni kan få för att skriva ert namn och sätta dit på egen hand. Glöm inte att skriva vilket lägenhetsnummer ni har.

Porttelefonen

Återkom till styrelsen med vilket/vilka namn ni önskar ska finnas med i porttelefonen så ordnar vi att det kommer in i systemet. Porttelefonen är kopplad till mobilnummer så meddela också vilket nummer porttelefonen ska vara kopplad till.

Kontakt

Vill ni komma i kontakt med styrelsen, tveka inte att höra av er till oss. Vi nås på . Det går också bra att kontakta oss via hemsidan.

 

Återigen, Varmt välkomna till Brf Bergsvåg!

 

Hälsar

Styrelsen

 

No Internet Connection