Om föreningen

Längs med berget i Norra Djurgårdsstaden och bredvid Hjorthagen ligger Bergsvåg. Husen är formade efter bergets unika form och rymmer 54 lägenheter och en förskola. Husen färdigställdes år 2020 och är ritade av Kjellander Sjöberg.

Bergsvåg passar utmärkt för den som vill ha nära till naturen men inte hamna för långt bort från stadspulsen. Åt ena hållet från Bergsvåg finns Norra Djurgården för avkoppling och lugn och åt andra hållet finns Stureplan för storstadspulsen - allt detta inom promenadavstånd från Bergsvåg.

Närmaste tunnelbanestation är Ropsten som trafikeras av den röda linjen. Från Ropsten är det cirka 10 minuter till centralstationen. I närheten till Bergsvåg finns också innerstadsbussarna nr 6 och 54.

På torget nedanför Bergsvåg finns ett utbud av restauranger, caféer, gym, och butiker. I närheten finns också två matbutiker, apotek och systembolag. För de leksugna finns ett flertal lekplatser i närheten till Bergsvåg med ”Hjortgläntan” som den allra närmaste. Här erbjuds daglig lek och öppen förskola.

Målsättningen för vår bostadsrättsförening är givetvis att alla skall trivas och känna trygghet och gemenskap i boendet.

Välkommen till Brf Bergsvåg!

 

No Internet Connection